BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

" Penghantaran Terpantas Terus

kepada Anda Setiap Hari ! "

TIPS SERI WAJAH

Apa itu Aura ?
Aura ialah warna / tenaga yang terpancar mengelilingi tubuh kita dalam arah berlawanan jam dari ubun kepala dan berputar sehingga ke hujung kaki dengan 7 chakra sebagai pusat putaran. Jaluran tenaga elektromagnetik ini mengeliling tubuh fizikal kita dan mempunyai warna-warna tersendiri. Individu yang mempunyai aura yang baik memilik aura berbentuk oval yang cantik, berwarna pelangi dan juga bersaiz besar.

Aura boleh dilihat menggunakan alat khas atau mata kasar ( memerlukan latihan ) dan pengamal yang baik berkebolehan membaca personaliti dan juga mood seseorang itu dengan melihat warna, bentuk dan saiz auranya.

Setiap warna aura ini dilihat sebagai satu lapisan dengan lapisan yang lain. Ia boleh dilihat sebagai medium komunikasi bawah sedar kita selain dari menjadi protection pertama tubuh badan fizikal kita. Bentuk, saiz dan warna aura tidak tetap kerana persekitaran. Oleh itu, kita mesti memastikan bentuk, warna dan saiz aura sentiasa baik untuk meniti kehidupan.


" Aura yang cantik membawa Tuah yang baik ! "
UNTUK SERI WAJAH
************************


Disyorkan pemakaian dua kali sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. Basahkan muka, telinga dan rambut dahulu dengan air samada air sejuk, air zam zam atau air kelapa muda untuk kesan yang lebih baik. Titiskan aura seri ditapak tangan, gosokkan dan sapukan rata dikeseluruhan bahagian muka anda dan kepala.


WAKTU TERBAIK UNTUK CUCI AURA
********************************
  • Malam Bulan Penuh
  • Tengah malam dengan air sejuk
  • Ketika diserang demam ( lapkan seluruh tubuh dengan Aura Seri )

REIKI
******
Reiki ( Hands On Healing ) dapat mencantikkan aura dengan segera, membuang aura negatif, membuang 'bad luck' dan mengurangkan stress. Terapi ini umpama servis kepada pusat tenaga ( chakra ) seseorang untuk menjana aura yang cantik. Anda akan berasa tenang, relaks, hilang penat badan, dan lapang fikiran selepas terapi Reiki.

Hubungi 017-3971570 ( Master Fatimah ) untuk temujanji Reiki di Spa kami.