BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

" Penghantaran Terpantas Terus

kepada Anda Setiap Hari ! "

Friday, February 5, 2016

AURA SERI SINAR

Aura Seri Sinar ( RM 69 )
Aura Seri Sinar ialah adunan minyak aromaterapi pati bunga-bungaan yang dipertenagakan dengan alam semesta, tenaga kristal, tenaga garam kristal dan tenaga bunga emas yang mampu memberikan kesegaran serta merawat kulit kepala, menghilang kelemumur, kegatalan kulit kepala, mengurangkan masalah keguguran rambut dan menyihatkan rambut agar tampak bersinar.

Keharuman aromanya berpanjangan kekal sepanjang hari walaupun untuk wanita bertudung. Dapat menghilangkan bau kurang enak serta dapat menghilangkan sakit kepala dan migrain.

Keajaiban Aura Seri Sinar yang bertindak secara semulajadi ini melalui Crown Chakra yang mampu mempercepatkan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut serta mengembalikan keceriaan, kesegaran, merawat dan mengembalikan sinar mahkota wanita yang memberikan hasil yang amat menakjubkan.


Untuk Rawatan Rambut & Kulit Kepala

Titikkan 3-7 titis Aura Seri Sinar pada kulit kepala dan gosokkan dengan putaran lawan jam selama 5-10 minit selepas mandi. Lakukan 2 hingga 3 kali seminggu untuk kesan maksima. Ia juga boleh dititiskan ke dalam syampu ataupun perapi untuk aroma yang lebih segar. Aura Seri Sinar juga sesuai untuk wanita yang bertudung.


* Untuk Kegunaan Luaran Sahaja.

0 comments: