BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

" Penghantaran Terpantas Terus

kepada Anda Setiap Hari ! "

Monday, April 3, 2017

AURA SERI PENYERI WAJAHUntuk lelaki dan wanita tidak mengira tahap umur. Gabungan 7 jenis pati bunga-bungaan terpilih mampu menaikkan seri wajah, mengurangkan tekanan, membantu membersih aura yang kurang stabil serta banyak lagi.

Aura Seri ialah adunan minyak aroma pati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan Tenaga Alam semesta, tenaga kristal, tenaga garam kristal dan tenaga bunga emas. Ia mampu membangkitkan aura anda dalam tempoh paling singkat dan mudah.


Hanya setitis untuk alami untuk mandian kerohanian yang menakjubkan adalah menyamai kekuatan mandi bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam serta tidak bermaya yang menyebabkan wajah anda suram, pucat, tiada seri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress serta kurang diminati.

Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersihkan serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu menaikan seri diwajah anda. Selain itu ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.

**************************
KEBAIKAN AURA SERI
**************************
 • Menaikkan seri wajah
 • Mempertingkat proses awet muda
 • Memelihara kesabaran dan kerohanian diri dalaman
 • Menguatkan daya penarik anda
 • Menstabilkan emosi, spiritual, mental dan fizikal
 • Meredakan stress dan mampu memberikan ketenangan
 • Perlindungan psikik dan gangguan unsur asing
 • Mengubah personaliti dan pemikiran ke arah yang lebih positif
 • Tampil lebih berkeyakinan
 • Mengimbangi dan mengaktifkan semula hormon badan
 • Menyingkirkan aura yang kotor

*************************
UNTUK MANDIAN AURA
*************************
Titiskan setitis Aura Seri kedalam kolah mandi. Biarkan selama 5 minit. Kemudian mandi disertakan dengan niat yang positif. Selain itu juga, Aura Seri boleh digunakan untuk mandian rendaman. Titikan 2 atau 3 Aura Seri kedalam tab mandian dan biarkan seketika sebelum berendam. Bagi yang tiada tab mandian atau kolah mandi, titiskan setitis Aura Seri kedalam gayung atau baldi sebagai bilasan yang terakhir selepas mandi. Setiap mandian aura hendaklah disertakan niat yang positif.


************************
UNTUK SERI WAJAH
************************
Disyorkan pemakaian dua kali sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. Basahkan muka, telinga dan rambut dahulu dengan air samada air sejuk, air zam zam atau air kelapa muda untuk kesan yang lebih baik. Titiskan aura seri ditapak tangan, gosokkan dan sapukan rata dikeseluruhan bahagian muka anda dan kepala.


** Penggunaan yang berterusan amatlah digalakkan.

** Sesuai untuk digunakan untuk menaikkan seri pengantin baru.

2 comments:

wajah-wajah said...

As salam, sis nk tanya berapa harga aura seri?

SUKARMAN MALAYSIA said...
This comment has been removed by a blog administrator.